自從入左會之後,成日都想用discount去食。上星期接個朋友機,之後佢就想食Buffet!!!!剛好我同佢講我入左會,半價,咁就二話不說一齊去左黃埔海逸酒店。依間酒店開左咁耐都仲咁靚,餐廳有個落地大玻璃,由鯉魚門睇到去IFC!!不過我個FD就唔理得咁多,一味食!!!有大大隻既生蠔、蝦、青口等冷盤,沙律呀、煙肉呀都唔太多。可能將價就貨,種類的確比我之前食既都會海逸同九龍酒店少。算la!!都係為左同個fd一齊歎下姐!!熟食都唔太多,以西式食物為主(食完先知佢原來做緊意大利美食)!!都唔差呀!!!食食下野,突然有隊Band出來唱歌,成個場好似突然warm左好多!!!食到差唔多,又係甜品時間,Haggen-dazs雪糕冇走雞,仲有唔同既cheese cake!!睇下靚景、聽下歌、同好朋友食下大餐,真係一件好愉快既事!依個晚上好舒服!埋單用張美食會既卡,半價!!平均每人加埋一都係約$200真係正!!聽講張會員卡唔止食Buffet有折,其他酒店餐廳都有折,下次一定要試試!!!
自從入左會之後,成日都想用discount去食。
上星期接個朋友機,之後佢就想食Buffet!!!!

不過我個FD就唔理得咁多,一味食!!!

有大大隻既生蠔、蝦、青口等冷盤,沙律呀、煙肉呀都唔太多。
可能將價就貨,種類的確比我之前食既都會海逸同九龍酒店少。
算la!!都係為左同個fd一齊歎下姐!!

都唔差呀!!!

睇下靚景、聽下歌、同好朋友食下大餐,真係一件好愉快既事!

依個晚上好舒服!

埋單用張美食會既卡,半價!!

平均每人加埋一都係約$200

真係正!!