見到網友話態度差,可能有睇到網評,自我反省中,果日唔算太,係有D黑面,同埋有少少好叫佢做野叫左4樣野2百蚊左右埋單,都算平1,生牛肉湯河男友最愛,個牛肉湯唔錯,牛肉都多2,肉骨茶有得選唔同位置 (金沙骨,腩肉,豬仔腩骨) 梗係要豬仔骨啦香d嗎,男友話藥材味唔夠,我覺得清清地幾好,早知叫河粉應該好過飯,飯好似好寡3,酸辣鳳爪沙律,第一啖得個酸字,唔夠辣,之後越食越好食,推介呢,下次可以再叫4,香茅牛肉米卷,望落普普通通,係一味粗碌,諗緊點食,男友即刻話好食過其他,原因係其他係扎實,好多時實到咬唔開,呢度中間鬆d,但唔會散,食到好多菜既爽,最好浸魚露5秒食,都係今次推介之一叫左男友唔好叫椰汁冰又唔聽,我坐個位剛望到水吧,之前沖比其他客人都好似好淡,佢果杯比之前見到更淡
叫左4樣野2百蚊左右埋單,都算平
1,生牛肉湯河男友最愛,個牛肉湯唔錯,牛肉都多