2023-04-03 470 瀏覽
有朋友介紹呢間日本菜性價比好高,因為係紅磡有少少唔就腳,呢日甘岩過紅磡有野做,一於lunch就去試下。🐷壽司定食配牛肉烏冬 $89每個定食都會跟沙律同茶碗蒸,茶碗蒸做得好出色,蛋好滑材料都唔少。壽司定食有三文魚,帶子,熟蝦,油甘魚,蔥吞拿魚腩同埋玉子;壽司既刺身每件都幾厚下,材料新鮮。另外牛肉烏冬係細碗既,牛肉味道同埋質感都唔錯,烏冬亦彈牙。最後仲要有埋甜品啫喱杯,好豐富既一餐🐷海膽什錦魚生飯 $98同樣地一開始有沙律同茶碗蒸,同埋仲有碗味噌湯。海膽魚生飯面頭有一大舊海膽,之後有三文魚,油甘魚,帶子,熟蝦同埋八爪魚。每件魚生都好厚切,海膽亦都好鮮甜,每一啖飯都可以撈到刺身,感覺好滿足,呢個價錢無得挑剔啦👍🏻

🐷壽司定食配牛肉烏冬 $89
每個定食都會跟沙律同茶碗蒸,茶碗蒸做得好出色,蛋好滑材料都唔少。壽司定食有三文魚,帶子,熟蝦,油甘魚,蔥吞拿魚腩同埋玉子;壽司刺身每件都幾厚下,材料新鮮。另外牛肉烏冬係細碗既,牛肉味道同埋質感都唔錯,烏冬亦彈牙。最後仲要有埋甜品啫喱杯,好豐富既一餐

🐷海膽什錦魚生飯 $98
2023-03-29