2020-06-15 4844 瀏覽
這間店舖位於尖沙咀樓上舖cafe!位置方面相當唔錯!旺中帶静!這間店舖人流十分之旺!同時段人流都好多!每一次去到都要等待!這間cafe論食物同地方打咭非常之唔錯!。食物方面:求其是但乜都炸的啦:賣相非常之吸引!睇見都想食!有炸蝦、炸洋葱圈、炸雞翼、炸薯條!炸蝦非常之唔錯!外脆內軟一咬入口非常之鬆脆!味道唔錯恰恰好!蝦肉十分之爽口!😋😋😋。炸洋蔥圈非常之鬆臉脆!食入口洋蔥好甜口唔會感覺生洋蔥的味道!味道適中!👍👍👍炸雞翼食入口感覺小小辣!味道好好味!雞肉都好嫰滑都算唔錯!。炸薯條!十分之鬆脆!外脆內軟味道又唔會好咸!咬入口又有口感!我覺得好好食😋😋😋。今日咩心情蛋糕:黑芝蔴味道香濃!食入口好軟滑!賣相好特別!又有口感覺!感覺真係好好食😋😋😋青檸蜂蜜梳打!賣相好特别飲入口味道唔錯!味道感覺好新口味好新鮮!。Cappuccino咖啡賣相都好靚!咖啡味道香濃!飲入口覺得唔錯!真係睇得又飲得!價錢方面一般!但係地方環境唔錯!真係一個好地方!👍👍👍

食物方面:

炸雞翼食入口感覺小小辣!味道好好味!雞肉都好嫰滑都算唔錯!

今日咩心情蛋糕:

價錢方面一般!但係地方環境唔錯!真係一個好地方!👍👍👍