2019-09-05 167 瀏覽
灣仔lunch茶記都60-70蚊, 見佢一個米線只係20-30蚊, 三個窮鬼抱住慳家心態試下呢間。雖然餐廳應該辣野出名, 但唔食得辣ge我地, 揀左酸辣無辣豬軟骨米線, 同事叫左清湯米線。豬軟骨好好食! 又入味又夠淋! 而湯底好香, 就算係清湯 都唔係清雞湯咁dry😂夠晒味! 另一個同事叫豬頸肉炒飯, 豬頸肉大大粒, 炒飯夠乾身, 唔錯! 不過個人就覺得都係米線正d! 😋有個小插曲, 就係姐姐忙得濟, 畀漏左個餸, 不過同佢講完, 兩秒後即有! 算佢la~ 總結, 呢個價錢食到好味嘅野, 仲要係灣仔. 呢間窮人恩物, 真係十分有驚喜同超值! 記住黎到豬軟骨係必食!