2020-01-11 3510 瀏覽
石門開左間新酒店,聽講走高級精緻路線, 平時食得好平民價既我,唔係啲大時大節都好少去食貴價野🙈🙈🙊遇岩今日同一大班同事聚餐,就試下呢間既水準😎我地book 左一樓宴會廳,呢度既環境好華麗,服務都一流,如果見你掛左外套係椅背會幫你蓋個椅套🥰👍🏼因為我地係食圍菜,每一道菜佢都係外面分好先成碟遂個遞到你面前, 所以只係需要坐定定就得,唔駛夾黎夾去🥰我覺得佢啲點心最別出心裁,黑醋珍珠拌素鵝啲珍珠好特別,好似分子料理咁但又出其地夾😛黑金口腐外層係竹炭好脆入面既豆腐好滑😋😋 佢個甜品係椰汁糕,外貌係漸變色既黃籃綠賣相已經好吸引,食落係超濃椰汁味真係想再end call都幾個都得😍😍👍🏼整體黎講高質,但價錢真係有少少貴🙈🙈🙈 個人認為第一次見家長不失大體之選😂😂👍🏼

黑醋珍珠拌素鵝
魚香脆茄子