2018-10-13 1192 瀏覽
舊同學聚會揀咗呢間餐廳, 八點鐘門口都仲好多人等位, 我地因為book咗位所以一去到就入得。我哋六個人,因為每隻乳鴿係分兩嚿唔係分四舊, 所以我哋嗌咗三隻乳鴿。 乳鴿都上得好快,不過唔係好夠熱,偏細隻,一撕開好多油, 但係係好食嘅。之後仲嗌咗個蒸餃,有五隻味,幾特別, 有豆苗餃,奶皇餃, 墨魚餃, 壽包, 椰汁馬拉糕, 夠曬熱, 皮夠薄幾好食。仲有黃金奶皇包, 松露包 同埋芋泥豬仔包,都各有特色, 全部包粉類都好鬆軟!唯一失望啲係墨魚飯, 張相好靚但上到來好一般, 味道都好普通 總括嚟講,全部碟頭都好細,好精緻。比較特別係火炙燒菠蘿, 服務員會用火槍燒多囊外殼, 裏面係咖哩牛腩, 味道唔錯都有菠蘿甜甜地嘅味~七個人食一人二百幾蚊唔算好飽。。。

總括嚟講,全部碟頭都好細,好精緻。

七個人食一人二百幾蚊唔算好飽。。。