2023-07-07 91 瀏覽
捱左咁多日,終於黎到星期四,返埋聽日返假啦💁🏻‍♀️係時候比自己稍為放鬆一下,今晚同朋友出左去佐敦一間成個環境都令人放鬆既餐廳食飯,食完仲好有幸福既感覺🥰🎈章魚小丸子($38)香噴噴既章魚小丸子,一份有6粒,即叫即做,食既時候要小心燙口💁🏻‍♀️咬開都幾多章魚粒,真材實料😊🎈櫻花蝦牛油果和風沙律($68)係滿滿既櫻花蝦,配上香甜既牛油果,作為餐前菜來說係好好,開胃既醬汁,配以蕃茄,沙律菜,食完更開胃!牛油果軟硬適中,好香好食👍🏻🎈磯煮鮑魚鮑魚味道好新鮮,爽口彈牙!而且好入味!一份有2隻,而且仲要勁大隻,好滿足啊!🎈幸福盛合($398)水母貝山葵醋 |金目鯛 |岩手縣生蠔盛盒有鯖魚海鹽燒|深海池魚|蟹籽沙律|芝士年糕|鵝肝|雞翼每一款都做得精緻,呢個幸福盛盒,係由廚師發辦形式,概念源於日本🥰,每天的食物都有機會不同,呈現最新鮮最特別最好既心思,將食物呈現客人眼前,好值得一試❤️❤️🎈黑松露鰻魚丼($168)鰻魚好大塊好好食,肉質爽口彈牙,加上黑松露味道更加好!令丼飯更香,而且食得出用左日本米,口感細滑👍🏻餐廳環境好舒適,裝修滿有特色,將西式同日式既設計都融合為一,毫無違和感,每個角落都令人覺得舒

🎈章魚小丸子($38)

🎈櫻花蝦牛油果和風沙律($68)

🎈磯煮鮑魚

🎈幸福盛合($398)
水母貝山葵醋 |金目鯛 |岩手縣生蠔
盛盒有鯖魚海鹽燒|深海池魚|蟹籽沙律|芝士年糕|鵝肝|雞翼

🎈黑松露鰻魚丼($168)

餐廳環境好舒適,裝修滿有特色,將西式同日式既設計都融合為一,毫無違和感,每個角落都令人覺得舒適,好chill既一個夜晚👍🏻
2023-07-06
  • 幸福盛盒