2019-09-28 5389 瀏覽
之前返工經過見到呢度有中式放題已經覺得幾有新鮮感,一早就經已想同家中既女皇同大帝黎試下~~呢日我同大帝都正正係呢頭返工,不過女皇就約左朋友攻打四方城,所以就決定同大帝黎撐下檯腳,率先trytry,之後先埋女皇黎啦xppp裝修格局同一般既酒家酒樓中菜館相約,場地空間不少,座位亦為寬闊,坐得舒適~呢度既收費不分時段,平日既星期一至星期四,每位成人收HKd$238+10%,小童減半,另收茶介,由入座起任食120分鐘~~任食既菜式選擇都有唔少,大概有50多款,蒸炆煮炸焗既多種食物都可以試到!呢度既燒味都唔錯,尤其係個燒腩仔,皮脆肉嫩,正!!而且有d都幾有新意,就好似蝦餃咁,平日都係食開蒸蝦餃,但呢度就提供炸既蝦餃,我同大帝都係第一次食炸蝦餃,而呢度既蝦餃都內餡飽滿,味道唔差啵!而牛柳同片皮鴨都係任食架,但就要出去排隊自取=]]]除左有各種不同既涼菜、小菜同點心飯麵等等可以任食之外,每位成人仲會每人有一份極尚佛跳牆同上湯焗大虎蝦天使麵~~當中既佛跳牆味道鮮甜,好夠火喉!而個大虎蝦都好新鮮,肉質爽彈:)如果有得encore既話一定會order多兩三round xppp甜品既選擇都唔算少,而且質素都

呢度既燒味都唔錯,尤其係個燒腩仔,皮脆肉嫩,正!!

而牛柳同片皮鴨都係任食架,但就要出去排隊自取=]]]

當中既佛跳牆味道鮮甜,好夠火喉!

而個大虎蝦都好新鮮,肉質爽彈:)

甜品既選擇都唔算少,而且質素都好ok!!!!就好似呢碗蛋白杏仁茶咁,感覺滋潤又養顏:)

加上呢度上菜都幾快,所以兩個鐘慢慢食都食得好飽足~~~