2023-03-19 432 瀏覽
週末早上同朋友去咗聯和墟E Burger Cafe嘆早餐,每次嚟呢度都覺得好舒服,令人感到放鬆自在😌我揀咗特色早餐(紐倫堡腸、蘑菇炒蛋、火腿、咖喱薯餅、牛角包)⋯牛角包真係my favourite😍,熱辣辣好香口,咬落好鬆軟唔會靭;咖喱薯餅都好好味,好少喺一般Cafe食到朋友揀咗份量十足嘅豪華早餐,黑松露炒蛋炒得好嫩滑,仲有漢堡扒、辣肉腸、薯餅、餃子同埋牛角包,啱晒本身係餓底嘅朋友😆配料仲有沙律菜可以refresh一下😋完美嘅句號由熱咖啡和熱檸茶終結😌不過好可惜呢間餐廳快要結業,餐廳喺艱辛嘅疫情情況下仍然堅持經營,真係好多謝店主同埋伙記們為粉嶺街坊服務,希望有緣再會,多多保重👋👋

完美嘅句號由熱咖啡和熱檸茶終結😌

2023-03-18
$50 (早餐)