餐廳: 富臨飯店阿一鮑魚
資訊:

2024-05-06 170 瀏覽
富臨飯店 米芝連⭐️ ⭐️ ⭐️@富臨飯店 #cwb (eng version below)💕正宗名人飯堂🌄傳統中菜 !💕🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹總共$ 3800人均約$ 1900推介3.1/ 5 💕(正常水準,0驚喜)————————————————————————識我就知我食遍大江南北,始終最愛中菜🌄🤘🏻🟡✔️(好多菜式都必須預訂!記得睇定menu,訂好先去!)✔️🟡(佢既網鮑最出名,由5700$- $30000不等,但呢款就要等我股票暴漲先食🤣🔺 今次係狂風掃落葉式食飯,趕住收鋪前去「濕平」!🔺推薦菜品🍴1. 法國鵝肝焗蟹蓋 $400/隻 (要預訂)正常水準發揮既蟹蓋,啖啖蟹肉,香而不膩,可以一次過食2隻,不過同鵝肝唔太夾,有小小格硬既配搭~ 但都好吃的😋 2. 燒汁翡翠牛仔柳$280 (最值得食!🟡)估佢唔到,呢碟簡簡單單,但勁有鑊氣!牛味濃,肉質爽🤓 280$抵比! 3. 原燉蓮子紅棗 $360 (預訂3位起)感受到好濃既紅棗味,唔太甜! 幾好飲!(因為趕住去利園掃貨😂,打包回家飲🤤)✖️✖️✖️✖️1. 玉簪鮑魚卷 $520上碟唔好睇,普通蝦膠菜式~ 2. 魚香XO醬爆中蝦球 $500
💕正宗名人飯堂🌄傳統中菜 !💕
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
總共$ 3800
人均約$ 1900
推介3.1/ 5 💕(正常水準,0驚喜)
————————————————————————

推薦菜品🍴
1. 法國鵝肝焗蟹蓋 $400/隻 (要預訂)

2. 燒汁翡翠牛仔柳$280 (最值得食!🟡)

3. 原燉蓮子紅棗 $360 (預訂3位起)
感受到好濃既紅棗味,唔太甜! 幾好飲!
(因為趕住去利園掃貨😂,打包回家飲🤤)

✖️✖️✖️✖️
1. 玉簪鮑魚卷 $520
上碟唔好睇,普通蝦膠菜式~

2. 魚香XO醬爆中蝦球 $500
比較香小小的普通炒蝦球~

3. 紅燒佛跳牆 $1050 /位
菜同相片唔同樣,傷心左! 不過好足料!包括魚翅,海蔘,30頭鮑,冬菇,同樣係正常發揮,不過不失~

————————————————————

Forum Restauant

Total cost: $3800
Per person: $1900
Rating: 3.1/5 (Average)
————————————————————————
If you know me, you know that I have always loved Chinese cuisines the most.🤘🏻
✔️ (Many dishes require pre-ordering! Make sure to book in advance!) (Their famous abalone ranges from $5700 to $30000, but I'll have to wait for my stocks to skyrocket before trying those! 🤣

Recommended Dishes 🍴
1. Foie Gras Baked Crab Cap $400/each (pre-order required)
A crab cap filled with chunks of crab meat, fragrant but not greasy.

2. Jade Sauce Grilled Sirloin $280 (Best value!)
Rich in beef flavor, the texture is crisp.

3. Traditional Stewed Lotus Seeds $360 (pre-order for minimum 3 people)
Strong red date flavor, not too sweet! Quite nice!

✖️✖️✖️
1. Abalone Roll with Jade Pins $520
Don't be fooled by the presentation, just a standard shrimp paste dish.

2. Spicy XO Sauce with Shrimp Balls $500
Just a slightly fragrant version of common fried shrimp balls.

3. Braised Buddha Over the Wall $1050 per
Dish looks different from the pic~

#chinese #eataroundtheworld# #香港美食 #香港 #hkfood #銅鑼灣美食 #銅鑼灣 #美食 #香港好去處 #打卡 #hkfoodie #foodie #gf #文青 #hkeat #hkig #hkgirl #中菜 #chinesfood #生日飯 #男朋友 #女朋友 #聚會 #香港打卡 #abalone #followforfollowback #likesforlike #daily #旅遊