2021-10-26 297 瀏覽
𝓔𝓷𝓳𝓸𝔂 𝓽𝓱𝓮 𝓶𝓸𝓶𝓮𝓷𝓽 𝓱𝓪𝓿𝓲𝓷𝓰 𝓒𝓱𝓮𝔀𝔂 𝓑𝓪𝓰𝓮𝓵-· Begal🥯係有嚼勁個種,煙煙韌韌朋友仔話唔夠上次咁重口味,因為無咁多醬汁,但我覺得剛剛好😮‍💨夾心住溶左的車打芝士🧀,prefect match🤞🐮牛肉係肥牛但不油膩,煮到收哂汁好入味,甜甜鹹鹹的洋蔥燒烤風味🍖肉量也剛剛好·多士是酸種麵包,皮硬中間軟,喜歡這獨有的咀嚼感的人會愛上🍞🥖配有火箭菜、松子、風乾火腿、鮮無花果𝐋𝐚𝐭𝐭𝐞 鮮奶咖啡($46)·咖啡味道應該係nutty base,低酸的,好香烘焙味咖啡☕️不過d冰好少又好快溶哂,可能關個日冷氣壞左事?😂😮‍💨𝐃𝐢𝐫𝐭𝐲($46)& 𝐌𝐨𝐜𝐡𝐚 朱古力咖啡 ($48)·木舌頭只係試左Latte,附圖供大家參考囉🙏🏻後感· 食物質素幾好,Begal好好食,唔伏呀👀💋Café有廁所提供比食客,而且樓底高無咩壓迫感,可以再翻兜☺️後感 💰⭐️⭐️⭐️⭐️ Cafe的價位normal🗺⭐️⭐️⭐️MTR行去都要10幾分鐘,略遠🍽⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Begal口感好好,下次想試埋其他菜式
芝士牛肉麵包圈

· Begal🥯係有嚼勁個種,煙煙韌韌
無花果風乾火腿多士

配有火箭菜、松子、風乾火腿、鮮無花果
鮮奶咖啡

𝐋𝐚𝐭𝐭𝐞 鮮奶咖啡($46)
不過d冰好少又好快溶哂,可能關個日冷氣壞左事?😂😮‍💨

𝐃𝐢𝐫𝐭𝐲($46)& 𝐌𝐨𝐜𝐡𝐚 朱古力咖啡 ($48)
·木舌頭只係試左Latte,附圖供大家參考囉🙏🏻

後感
· 食物質素幾好,Begal好好食,唔伏呀👀💋

後感
💰⭐️⭐️⭐️⭐️
Cafe的價位normal
🗺⭐️⭐️⭐️
MTR行去都要10幾分鐘,略遠
🍽⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Begal口感好好,下次想試埋其他菜式
芝士牛肉麵包圈
無花果風乾火腿多士