2022-04-23 144 瀏覽
如果出街食得太多油膩嘢,但又要出街食🤣想食得清清地,強烈推介喺呢間餐廳食😆餐廳就係大家耳熟能詳嘅無印良品,主打日式家庭菜,有得揀三品,四品, 五品嘅料理,有分冷熱盤。我會比較推介五品,分別有兩款熱盤同埋三款冷盤。食多幾樣唔同種類,餐飯會食得開心啲㗎😝其實餐廳嘅料理,主張比較健康同均衡飲食,唔會太油膩。而且我欣賞佢嘅係,有菜有魚有肉,食完餐飯個人都感覺比較健康😝餐廳嘅料理會定期轉一轉款,暫時食過嘅料理都唔錯,推介芝麻醬拌菠菜冬菇,同埋佢哋嘅靖魚料理🤤呢間餐廳其實一早想介紹俾大家,我都經常食,不過又喺度諗,大家都可能食過,所以一直都未有介紹🤪但如果有未食過嘅朋友仔,諗唔到食乜就去試吓啦😆而家無印做緊優惠,由4月22日至5月2日,只要係無印良品嘅會員,包括餐廳都會有九折優惠。大家可以趁住有discount嘅時候去試吓😎-三品料理 $98-四品料理 $110-五品料理 $118📍無印良品設有多間分店,分別係-尖沙咀海港城海洋中心4樓-銅鑼灣波斯富街利舞臺3樓-大角咀奧海城二期地下-九龍灣德福廣場二期4樓-九龍塘又一城LG1層
如果出街食得太多油膩嘢,但又要出街食🤣
想食得清清地,強烈推介喺呢間餐廳食😆

-三品料理 $98
-四品料理 $110
-五品料理 $118

📍無印良品
設有多間分店,分別係
-尖沙咀海港城海洋中心4樓
-銅鑼灣波斯富街利舞臺3樓