2017-08-04 159 瀏覽
與朋友飯聚,又唔想食太多嘢,又想試d新穎d的嘢,search完一輪,終於揾到呢間港式fusion餐廳點解話港式fusion, 因為佢有五香肉丁焗飯,carbonara河粉,素式翅,連甜品都係雞旦仔同tiramisu....用膳時間個半鐘,though openrice訂枱主餐牌有85折,不過最後2個人都係叫左個2人set, 因為有翅,沙律,意粉,鐵板扒,甜品同特底嘢飲,抵好多。。。。環境有d迫,上菜速度好快,所以張枱放唔曬。二人套餐,我最欣賞係個扒同甜品,d 扒的肉好嫩滑,墨魚汁麵真係好失望,完全冇味又凍。整體係會想再去試,因為太多特別嘢,喜歡試新嘢的朋友不妨試試。

素鮑魚海參翅
沙律菜
墨魚汁帶子沙河粉
我的宣言
鐵板3扒(豬,牛,雞)
Tiramisu吉士雞蛋仔伴雪糕
我的宣言
鐵板3扒(豬,牛,雞)
Tiramisu吉士雞蛋仔伴雪糕