餐廳: 港灣壹號
資訊:

2019-09-19 2543 瀏覽
第100個食評,高汁食肆難得有折,豈可放過,馬上訂枱一試,今次被安排到窗口位,這間茶錢就貴啲,要$38,又無餐前小點吃,只有xo醬,豉油,辣椒酱提供,原本諗住散叫幾個點心再另外加一個小菜,後來問一下侍應套餐一樣有七折,那就不想了,這個二人餐都算係抵食啊,有豆腐羹,夠足料,四款點心,可以自選92蚊樓下的,又有三個小菜,有齊雞肉,牛肉和蝦肉,三款都好好食,坐到近四點都無被人騷擾,抵讚,侍應又醒目,見我喜歡每款食物都點些xo醬,見快無啦就換上一大碟。一定會再去足料豆腐羹蝦肉和牛肉,其中啲蝦又大隻又彈牙,二人份量每人都有三隻,好大方,牛肉算冧,有牛肉味,雞肉有底味之後飯,麵各一,較適合喜歡味濃人仕,甜品每人揀一款,點了合桃椰撻和杏仁茶,兩款都好好食,

一定會再去

足料豆腐羹

雞肉有底味

之後飯,麵各一,較適合喜歡味濃人仕,

甜品每人揀一款,點了合桃椰撻和杏仁茶,兩款都好好食,

• 豆腐羹