2023-08-20 197 瀏覽
之前係哩間分店食過一次覺得唔錯於是就回頭食第二次..今次撞正左佢地週年活動,由於夜晚另外兩個套餐都唔太岩所以就揀左$398活動set。由於唔食刺身所以加左$50轉白鱈魚(第一次食係唔需要加,自己唸就係可能做左優惠所以要加,但我覺得係合理) (哩個係第一次食,自問唔太喜歡魚但佢哩個有驚喜,所以要加$50都絕對無問題)但今次食同一款魚係變左有個sauce係上邊因為今次唔係坐鐵板枱,係坐側邊table所以食物會有溫度差異,基本上成餐飯只係得麵豉湯同炒飯係熱,其他只係微暖。前菜 係雞絲海蜇 (normal)沙律 柚子醋沙律🥗(柚子醋好開胃👍🏻)刺身轉白鱈魚 (+$50,味道普通)南非鮑魚 (新鮮彈牙)大蝦轉龍蝦 (+$388 味道幾好但略嫌有啲膩)澳洲和牛 (叫左厚切+$150 除左味道濃小小,同美國牛差不多)配菜係凍的 配菜係凍的 配菜係凍的!(4樣配菜都係凍)🫠🫠🫠然後仲有炒飯、漬物、麵豉湯同蕨餅(正常野)另外單點左3樣食物都係不過不失蝦天婦羅🍤燒牛舌味琳魚乾 總括黎講 兩個人埋單連加一 $25xx但以哩一次既食物質素黎講我未必會再到訪🫢
之前係哩間分店食過一次覺得唔錯於是就回頭食第二次..
前菜 係雞絲海蜇 (normal)
沙律 柚子醋沙律🥗(柚子醋好開胃👍🏻)
刺身轉白鱈魚 (+$50,味道普通)
南非鮑魚 (新鮮彈牙)
大蝦轉龍蝦 (+$388 味道幾好但略嫌有啲膩)
然後仲有炒飯、漬物、麵豉湯同蕨餅(正常野)

另外單點左3樣食物都係不過不失
蝦天婦羅🍤