2008-07-04 22 瀏覽
一直都想去東寶試一次~終於都去到由於東寶出左名要等位, 所以朋友w就訂定位先~7點鐘鐵腳4位~同事知道我要去東寶食飯, 就介紹我食炸豬手同荷葉飯~果然無介紹錯~真係好好味~不過荷葉飯就份量太多啦~ 4個人勁食都仲要食淨好多, 所以~~~打包做聽日午餐啦~另外, 仲叫左奶油蝦 (10兩 $160 好似太貴啦, 食落又無乜特別)仲有, 金銀蛋內鬆冬瓜 (因為成個menu d菜都好"特別", 好多都叫唔落手, 最後叫呢個反瓜就覺得幾好味)跟住就叫左至鍾意食o既生炒骨~ (ok啦~都唔算肥, 又唔算好多粉~ 幾好)侍應總共換左4次"骨碟", 好勤力... 不過有d唔慣大排檔有d咁o既services... =_=大家都食到捧住肚, 跟住侍應埋o黎問我地食唔食涼粉, 想食o既... 但係食唔落... > <唯有下次啦。埋單一共$411。都會再去幫襯o既, 因為個豬手好好味丫~哈~~但係未必會叫海鮮, 因為是但叫一樣海鮮都好貴, 唔抵食~
一直都想去東寶試一次~
終於都去到

由於東寶出左名要等位, 所以朋友w就訂定位先~
7點鐘鐵腳4位~

同事知道我要去東寶食飯, 就介紹我食炸豬手同荷葉飯~
果然無介紹錯~真係好好味~
打包做聽日午餐啦~

大家都食到捧住肚, 跟住侍應埋o黎問我地食唔食涼粉,
想食o既... 但係食唔落... > <
唯有下次啦。

埋單一共$411。

都會再去幫襯o既, 因為個豬手好好味丫~哈~~
但係未必會叫海鮮, 因為是但叫一樣海鮮都好貴, 唔抵食~