2022-04-22 605 瀏覽
雖然難得開放返可以四人一檯既堂食,但係我地公司都係決定叫外賣APP係自己位食lunch聽公司同事話呢間送得快又平又抵食,所以我地決定一齊試下。 個lunch set係幾抵食,68蚊有個麵+,小菜+汽水。 我就單點左個水煮牛麵 都唔錯另外我地亦單點左個花雕醉雞同埋涼拌海蜇皮。都算快送到,除左運送員搞錯左d野之外都算可以接受,但係我想講,我真係第一次食熱既花雕醉雞,可能係特色都算了,我一打開我地所有人都覺得好唔抵,86蚊一份花雕醉雞竟然得頭頭尾尾,好似無雞所以硬湊一份送黎咁! 好多都係骨,無乜肉見到.... 味道係濃味(可能因為溫熱的)但係 真係覺得好失望,寧願買個lunch set,多d野食!

另外我地亦單點左個花雕醉雞同埋涼拌海蜇皮。

花雕醉雞
外賣送餐