2018-09-07 2983 瀏覽
平時食飯時間,行過千色店後面,總會見到一堆人群在餐廳面前等位,小弟心想:好普通的一間西餐廳、咖啡室吧?為何會很受歡迎呢?上網搜尋,原來係開飯網的人氣餐廳,難得今日收早回家,經過未見長龍,就去試下啦!😜😜煙三文魚芝麻醬沙律:份量超足之外,蔬菜新鮮爽脆,配上三文魚香和蟹籽的粒粒口感,增加左沙律的鮮味和吸引力,開胃之選👍👍👍水果茶和熱玫瑰果茶:水果茶味道香甜可口,而且足料,喝完還可以品嚐水果,激正!😋😋熱玫瑰果茶就散發淡淡玫瑰花香,加上香濃果茶味道,入口清香怡人,加上茶壺、茶杯的幽雅,令人更享受茶味的餘韻😎😎值得一提是飲品第二杯半價,同朋友一齊去叫兩杯就更加抵飲!軟殼蟹卡邦尼蛋汁意粉:軟殼蟹原隻奉上,的確令人驚喜!軟殼蟹新鮮即炸,入口香脆,烹調得剛好,卡邦尼蛋汁香濃幼滑,連意粉吃更覺滋味,值得推介的菜式!!😆😆龍蝦汁海鮮繪飯:海鮮好豐富、足料,原隻大蝦、蜆都好多隻,絕不欺場!龍蝦汁香濃而不腥、蟹籽就有脆卜卜的口感,加上拉絲芝士的濃郁滋味,令人更覺飯的美味,整個海鮮飯就是很creamy的感覺,充滿罪惡感!😝😝

三文魚沙律

熱帶水果茶

玫瑰水果茶

值得一提是飲品第二杯半價,同朋友一齊去叫兩杯就更加抵飲!

軟殼蟹卡邦尼蛋汁意粉

軟殼蟹卡邦尼蛋汁意粉