2014-03-29 3618 瀏覽
食7:30-9:00pm5個人,$179/位從未食過咁差的放題食物差、服務極差果d點菜紙是完全沒有意義,因為我畫左的食物,一係要畫多兩次先來部分,一係就冇叫都俾。完全係佢廚房整到乜,佢就求其放底d野食俾你。頭一轉order仲有得食下,再order,開始幫佢計時,等左半個鐘都冇,屋企人又要扮斯文,但我發現做文明人係冇用,要向強國人學習,不過太嘈,我又未練習好成為強國表妹,所以只能港式投訴,佢先俾小小你想食的東西你。見勢色唔對,即刻加多多order,不過始終叫十樣來三樣,仲要等好耐。可能要唱「好心呢....福心呢....」先有得食。同樣,d野食又係去晒第張台,我隔離都走左咁耐,成半個鐘,跟住佢拿一堆食物來話係果張台,我話我都有叫但係咁耐都冇野食,個侍應都唔肯俾我,跟住轉頭求其俾d我冇叫的野食,呢d真係一流服務。落剌身order落左5次,來3次,仲要得六成,食物唔新鮮,咁好在佢冇來,唔係都唔知點食,唔食又話浪費。但唔通覺得唔好食都要夾硬食咩?雖然都有d熟食,不過我唔係食開味精,所以唔可以話好好味囉,叫做好過冇野食。諗住叫d炒飯,壽司飽下肚。5個人,落左order4次,只來了5件三文魚壽司,都
食7:30-9:00pm
5個人,$179/位

從未食過咁差的放題
食物差、服務極差

完全係佢廚房整到乜,佢就求其放底d野食俾你。

諗住叫d炒飯,壽司飽下肚。5個人,落左order4次,只來了5件三文魚壽司,都9:45,唔等啦,返屋企瞓,留留第二朝空肚食早餐算。

眼見人地果台真係好多野食,可能我唔來慣,又唔係熟客,真係唔係熟客唔好幫襯,最大可能係我冇攞部機出來影相同天生樣衰,衣著唔夠in,真係大鄉里,所以就算佢幫我入左單,都唔等如要俾野食我,亦唔需要好好招乎。
我知錯了,打扮老土個樣衰得來善良唔好去mk食野。
$179唔係平,但係仲衰過同貴過逐碟叫,真係冇錢或唔捨得,唔好出街食。
2014-02-22
生日