2020-08-23 628 瀏覽
又到星期日自己搵食的日子, 今日忽然好想食Pizza但又唔想叫外賣因為唔知等幾耐及會否凍哂 ... 忽然想起 Moko 五樓有 Amaroni’s Little Italy, 之前試過幾次午餐堂食己知道這間整體水準比又一城分店好很多, 加上在FB得知佢地除main course外, 晚肆外賣自取做緊六折。我同Honey點了亞熱帶 Pizza(9件方型), 白酒燴青口 及Casear Salad, 可以先以電話/what’s app下單, 我自攜了玻璃兜去載青口及沙律, 埋單$278!我敢講佢地的Pizza個 crust 係同區最好, 就算回到家食物不及堂食熱騰騰但疫症期間已經算是不錯, 同區的朋友不防一試!
2020-08-23
5 分鐘 (外賣自取)
  • 亞熱帶  Pizza
  • 白酒汁燴青口