餐廳: Espuma
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2019-09-29 619 瀏覽
朋友係都要約我,佢又揀埋餐廳,唔好意思推,太忙都唯有邀約啦!我覺得呢個女仔係唔識慳錢,即使佢賺唔多,佢果然揀左呢個人均消費過二百!差不多七點,唔多人坐,叫左一個沙律,一個意粉,一份窩夫。沙律幾高質,平時沙律菜冇咩味,一味靠好濃嘅黑醋或者好肥嘅沙律醬,呢個我唔記得佢落咩,總之好食又唔漏!意粉一向冇咩要求,唔評價!至於窩夫,其實我每次都唔會主動食,通常都係陪朋友食~今次都唔例外!餐牌上影出上碟好靚,但職員話原來要叫八件先可以有呢個靚靚玻璃瓶,如果四件我估就咁放碟。八件可以揀兩隻味雪糕~上面係綿花糖,食完先食到入面!呢個有點le hea,因為瓶口仲有殘餘綿花糖,伸手夾窩夫一定掂到成手痴笠笠!呢個ok la,主要食賣相,隔黎枱小朋友見到咁靚都嚷著要叫一個!
窩芙雪糕(一份8件)
窩芙雪糕(一份8件)