2020-06-26 399 瀏覽
心之食堂 (銅鑼灣).有心用心嘅食堂之餘仲要係黃店,大家要多多支持!.邪惡包$38/1.話明邪惡包,就緊係令人食完充滿罪惡感嘅嘢食!邪惡包係用紫菜包住肥美的帶子,帶子再切半夾住鵝肝! 帶子夾住後中和左鵝肝嘅油膩感,入口即化,真係好好好正!.雞軟骨串燒.串燒都係呢度其中嘅食物類別之一,呢三樣嗌嘅都非常之好食(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)而且價錢都唔貴!.秋葵刺身沙律🥗.有刺身食嘅沙律,雖然我個人本身麻麻哋秋葵,但聽說都係健康嘅食物同埋我本來覺得佢黏黏感覺有啲怪(´・Д・)」但味道都不錯而且份量好大!.油甘魚刺身.兩個人食四舊勁肥美嘅刺身!厚切到不得了!.香葱石板牛舌.呢個好惹味牛舌,切成一條條,仲有啲蔥做配菜,好吃!—————————————————————-環境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️.📌心之食堂 (銅鑼灣)銅鑼灣耀華街3號百樂中心12樓1203室—————————————————————-
心之食堂 (銅鑼灣)
有心用心嘅食堂之餘仲要係黃店,大家要多多支持!

邪惡包$38/1
話明邪惡包,就緊係令人食完充滿罪惡感嘅嘢食!

雞軟骨串燒

秋葵刺身沙律🥗

油甘魚刺身
兩個人食四舊勁肥美嘅刺身!厚切到不得了!

香葱石板牛舌
呢個好惹味牛舌,切成一條條,仲有啲蔥做配菜,好吃!
—————————————————————-
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️
📌心之食堂 (銅鑼灣)
銅鑼灣耀華街3號百樂中心12樓1203室
—————————————————————-