1K
2025-07-11 21 瀏覽
📍 G Bar - 尖沙咀估唔到依一間嘢只係開喺food Court嘅一個位置,但係都竟然有真材實料嘅果汁,店舖除咗買飲品之外,仲會有雞蛋仔、漢堡包等等食物🥘但係我已經俾佢嘅鮮榨果汁吸引咗,即刻買返兩杯嚟飲,雖然一出到嚟好驚訝細細杯,已經係$40至$52,的確有啲貴,不過真材實料加上係鮮榨,再加埋尖沙咀區,價錢反而合理化,而且性價比高😍✨橙汁✨青肉蜜瓜兩杯都係真新鮮生果搾出嚟嘅果汁,完全係真材實料,無添加任何糖,超自然,本身以為橙汁會酸,點知都好甜,係果糖嘅甜,反而真材實料嘅果汁仲貴過其他飲品,不過依個價錢係值得嘅🩷青肉蜜瓜係用日本蜜瓜🍈不得不嗌😍✨紅火龍果粒粒果茶好清甜嘅果茶係底,再溝埋鮮榨嘅紅火龍果,仲可以食到粒粒,加咗幾片檸檬🍋令整杯嘢飲更加清新,果然係一個唔錯嘅飯後消滯飲品,而且紅火龍果有助排便,一飲完即刻有廁所去🤭🤭🤭✨芒果GG奶蓋第一啖入落去已經充滿驚喜,本身以為剩係得芒果味嘅沙冰加面層嘅奶蓋only ,點知原來有一粒粒嘅芒果肉係底,每一啖都好有口感,而且充滿芒果嘅味道,奶蓋質地超級濃稠又綿密,滑順到,好有飽足感,口味口感鹹甜鹹甜的🩷

📍 G Bar - 尖沙咀

✨橙汁