廷廊

Palm Court
餐廳: 廷廊
優惠: 食飯可賺里兼用里?立即訂枱吧!
用「里數加現金」付款,最高可賺$4=3里。受有關條款約束。
條款及細則:
  • 會員每次賺取「亞洲萬里通」里數之消費上限為HKD10,000。
  • 會員凡於國泰夥伴餐廳用膳,每消費HKD4即可賺1里數。
  • 渣打國泰Mastercard®持卡人憑卡於夥伴餐廳簽賬消費,除可享基本餐飲類別之合資格簽賬HKD4=1里數獎賞及餐膳里賞HKD4=1里數獎賞外,於星期五、六及日的餐飲簽賬更可賺取額外HKD4=1里數獎賞("聯營信用卡餐飲簽賬里賞"),合共獲享HKD4=3里數。
  • 通過交易賺取里數時,不可使用與夥伴餐廳有關的其他推廣或折扣優惠。請於惠顧前先向有關餐廳查詢。
  • 賺取的里數(包括餐膳里賞及渣打國泰Mastercard餐飲簽賬里賞)將於認可餐膳消費交易後7個工作天內存入會員的賬戶。
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2021-05-02 604 瀏覽
食4:30嗰場,5月1號公眾假期都唔多人。入到去即刻俾左open rice coupon俾waitress, 到埋單時都係黎左張原價既單,要叫佢改返8折,折完加埋一都要610幾蚊。睇圖都見到個scone唔係好對路,個scone 食落真係好唔掂,硬骨骨,無牛油香,個底直頭係硬到切唔開。。。失敗!三文魚三文治正常。Crab quiche個撻皮係淋既。。味道正常,但賣相係成個set都唔靚既。。。燒牛肉卷有啲乾爭爭。鵝肝醬無鵝肝味道,好淡,比無花果嘅酸味蓋過咗,個面包底又係乾硬化。。。真心對啲咸點感到失望!紅莓泡芙好似無filling 咁,內餡似係少少jam同乾燥紅莓脆粒,我expect 入面會多啲filling。抺茶紅豆tart既抹茶味唔夠濃郁,成件食完係偏甜左啲,要即刻飲水。。成個set唯一好食既係朱古力脆皮嗰件cake,蛋糕濕潤,有果仁增加口感,有少少passion fruit 酸味balance 返個朱古力既濃味。Black Forest 杯仔甜品,正常嘢。成個set食完係覺得個出品好無誠意好hea 。我完全唔會建議大家黎食,600幾應該可以有更好既quality.

Black Forest 杯仔甜品,正常嘢。

成個set食完係覺得個出品好無誠意好hea 。