餐廳: 米拉
資訊:

2021-03-20 709 瀏覽
之前試過係外賣平台order過呢間台式飲品嘅奶茶,覺得幾好味,所以我今次就決定買佢😆高纖胚芽奶茶 (少甜)$21欣賞呢間小店嘅其中一個原因係 - 佢有胚芽飲!佢啲胚芽又香又脆口,唔會一遇水就冧個款,如果胚芽份量可以多少少就一定更滋味(或者另外加多份胚芽)另外,奶茶底偏向似台灣餐廳即沖個款,同平時嘅ShareTxx 或者台式飲品店唔同,我個人係好鍾意呢款奶茶,又唔會太甜😍😍😍 老闆態度又nice,價錢又抵,大家記住去飲,支持小店!💛

高纖胚芽奶茶 (少甜)$21
高纖胚芽奶茶

老闆態度又nice,價錢又抵,大家記住去飲,支持小店!💛
2021-01-22
高纖胚芽奶茶