餐廳: 添好運點心專門店
資訊:

2019-10-21 713 瀏覽
今日黎到添好運食點心😚😚叫左咗佢好出名既焗酥皮叉燒包。🥰真係名不虛傳呀!嘩,出面嘅皮好夠脆入面仲有好香濃既叉燒。食叉燒我就好驚食到好肥既黎到添好運食點心叫左佢好出名既焗酥皮叉燒包。嘩,出面既皮脆入面仲有好香濃既叉燒。🤤食叉燒我就好驚食到好肥嘅叉燒。呢到岩岩好。🤗不過呢,雖然添好運咁出名,但係其他點心水準都只可以話係中等水準。🤭佢嘅蝦餃的確皮簿,蝦又陣牙,🍤屬中上水準,不過無令到人大吃一驚,因為出面好多點心鋪其實都做到中上水準,不過當然亦有點心鋪整既蝦餃皮又厚,蝦又霉。不過添好運嘅蝦餃係幾好食,但無令人大吃一驚既程度。😐蝦春卷其實都只係中等水準,雖然好脆,不過都係無咩吸引。反而我鍾意食蒜蓉蝦春多d😋
今日黎到添好運食點心😚😚
叫左
咗佢好出名既焗酥皮叉燒包。🥰真係名不虛傳呀!
食叉燒我就好驚食到好肥嘅叉燒。呢到岩岩好。🤗