2020-03-08 1214 瀏覽
特別日子。梗係要食好啲啦。諗住。仲要好難book位。預早好多訂位不過我早到佢唔比我入。不過其實係有枱因為佢地有分唔同時段。間舖門口好靚佈置得好好。好有日本feel。入邊都好整齊。好有格調。但真係估唔到咁細。我諗20張枱都冇。好好佢安排左個窗口位比我。方向係唔錯。但景色比D欄杆遮遮地。建議上商場樓上平台影相超靚。佢有幾個唔同嘅menu全部都已經set好曬 今次揀咗個中價嘅。其實都算貴前菜~冷盤3小碟。都唔知食左D咩。有舊牛根 啫喱。超難食小食~和牛壽司3件。呢個反而幾ok。不過唔算好有驚喜。仲有個豚肉蘆筍。普通到唔普通主菜~ 和牛sukiyaki。加埋蛋漿真係非常之好味 但係做唔到入口即溶同埋好感動嘅感覺主食~凍/熱 烏冬。乜料都冇淨係得個烏冬。個湯好清。烏冬都算彈牙。但真係好普通甜品~紅豆雪糕+流心綠茶鐽環境:成個環境都好靚。服務都好好喎後仲有特別請咗個日本人過嚟煮和牛添食物:其實都唔係差。但咁嘅價錢。係有啲失望嘅總括:性價比極低。但無論環境服務都一流。不過我覺得唔值。唔會有下次
不過我早到佢唔比我入。不過其實係有枱
前菜~冷盤3小碟。都唔知食左D咩。有舊牛根 啫喱。超難食
甜品~紅豆雪糕+流心綠茶鐽
食物:其實都唔係差。但咁嘅價錢。係有啲失望嘅