雅苑座

The Greenery
2020-01-03 7524 瀏覽
今日同年長父母去食自助餐呀!係之前買定coupon因為新地會有newsletter通知我地會員有早鳥優惠。所以平了好多。三人行包兩個長者都$900有找。以Christmas and new year Eve 來講係平左好多。重點係帝苑酒店服務態度好好。佢哋見到我拖兩位長者,又幫手畢湯俾老父,又幫手整杯熱奶俾媽咪飲即磨咖啡。而且食物質數高及種類好多。甜品係重中之重,士多啤梨蛋糕超好食,蝴蝶酥及綠茶蝴蝶酥好早被清倉!斑斕班㦸好熱好好味。Hagen Daz ice cream 都好味。剌身唔錯可惜tuna 有根。熱食黃金蝦好食蒸魚超正!凍食蝦麵包蟹冇乜人食。西湯龍蝦湯夾蒜蓉包好夾。即整自助飲品吧凍檸茶凍奶茶熱咖啡都好乾淨。好期待下次再嚟一次Remarks走時漏咗個環保袋係餐廳,staff hurry to reach me at washroom so helpful!Also they assisted my old dad get in Car. Thank you so much

so helpful!
  • 甜品
  • 海南雞飯