2020-09-18 352 瀏覽
今日約左舊同事一齊試嚟間💛cafe,其實佢早一個禮拜食完話幾推薦又冇乜人。估唔到隔左短短一個禮拜,禮拜四下午都要等成個半鐘。好彩入座坐左個全餐廳最舒服嘅大枱😌 因為太熱太口渴嘅關係所以決定唔飲咖啡啦。朋友推薦左飲特級宇治抹茶牛乳。杯飲品顏色好靚,唔會太甜,但係味道冇乜特別。吉列豬扒多士上到枱係熱辣辣嘅,豬扒都唔會太油,唔會有油煙味。襯埋個碎蛋沙律都出乎意料地夾。唯一可以改進係個沙律菜,又冇味,又唔係好新鮮。(可能只係攞嚟影相啦)蘋果酥皮撻有少少失望,個酥皮感覺上係唔係自家製。口感好簿同下面嗰塊完全係唔脆。好彩仲有好香肉桂味嘅蜂蜜蘋果同movenpick補救下。但係個價錢真係小貴。整體上啲相靚過味道,可以唔洗試。如果想打下卡,建議唔洗排隊先至考慮啦。

特級宇治抹茶牛乳

碎蛋沙律配吉列豬扒多士

蜂蜜蘋果酥皮撻(加movenpick雪糕)

2020-08-27
碎蛋沙律配吉列豬扒多士