2017-07-17 183 瀏覽
難得有新店開,就走去做白老鼠,果然真係一般。首先服務態度方面,安排失當,早到被遲到號碼坐張大枱,前者則坐細枱!但人數一樣。其實店內較少大枱,細枱即3-4人枱多,換言之即係甚少預留多過5人以上既人會黎食飯啦。好啦咁既然係先天設計有問題,咁就無計啦。仲有就係有店員倒寫湯汁,幾張凳濕晒無抹下就叫人坐,枱面仲係度滴水呢!都無抹過!咁就叫我地坐過去,唯有自己換凳同抹枱啦,仲可以點。Ok咁服務態度咁一般,食物又點呢,都係一般。話明係鴨園,當然食鴨啦,叫左全隻北京填鴨,嘩!真係好*大*碟呀!同圖片好大出入喎!咁就要二百幾蚊喇!真係令人好失望仲有一碟脆鱔,一食就知得個殻咁,完全感覺唔得有膳肉???綜合感覺,新店好混亂,員工至經理對待客人態度差。初開業係較忙,但亦不應對客人失去耐心。以後白老鼠唔做喇,一次就夠喇,難道要我俾錢黎受氣??
難得有新店開,就走去做白老鼠,果然真係一般。

仲有一碟脆鱔,一食就知得個殻咁,完全感覺唔得有膳肉???

北京填鴨
炸脆鱔
30 分鐘 (堂食)