餐廳: 柏景餐廳
資訊:

2020-07-30 999 瀏覽
呢個係我6月尾,疫情比較安靜時既一次BUFFET體驗.話說呢個2020, 真係好少出去食飯, 一方面擔心, 一方面都冇咩心情偶然發現ROYAL PACIFIC BUFFET做緊SPECIAL DISCOUNT, 50% OFF,就急急俾錢決定訂左LUNCH BUFFET記得落訂時訂既係放題形式,你落單佢送上黎但到我臨去食果陣,佢已經改成自助形式,要自己出去夾野啦好彩,當時疫情真係平淡D...因為真係好...多...人...涷海鮮要排隊, $2XX/head黎講有長腳蟹都滿足,不過其他海鮮都好淡味牛好食熱野食好廣東菜,最好食係燒菠蘿中間開始食甜品,雪糕+waffle係全日美味之最encore牛,仲見到海蔘!雪糕係movenpick, 不過其他甜品好難食
呢個係我6月尾,疫情比較安靜時既一次BUFFET體驗.

記得落訂時訂既係放題形式,你落單佢送上黎
但到我臨去食果陣,佢已經改成自助形式,要自己出去夾野啦
好彩,當時疫情真係平淡D...

因為真係好...多...人...

牛好食

熱野食好廣東菜,最好食係燒菠蘿

中間開始食甜品,雪糕+waffle係全日美味之最

encore牛,仲見到海蔘!

雪糕係movenpick, 不過其他甜品好難食
$292.6