2021-05-16 4706 瀏覽
聽聞以前這裡要排隊半個鐘至一小時才入座。這次我們很早5點幾pm就去。職員有問有冇打針同用安心出行之類。入面好暗,有很多吉台,梳化很好坐。我點了一杯Laphroaig Project. 味道係濃嘅,整體酸甜herbal 味都有,加埋一些Laphroaig 獨有嘅味道,我覺得幾好。冰塊慢慢溶化都唔會變難飲。朋友點了The Final Game. 職員有提醒會有很濃醃洋蔥味(西人蕎頭)。朋友ok,上到嚟原來係martini style,無冰的,濃得滯請佢哋加塊冰。後來發現吃掉洋蔥再飲更好味。另外點了個 quesadillas , 我覺得ok 合格啦。慢慢飲都坐咗兩個鐘。走時比較多客人,不過也未到要排隊的地步。希望酒吧挨得過疫情!