2020-09-17 232 瀏覽
其實小金一般好少去尖沙咀...多謝同事送既優惠券,今次食到當文歷嘅夏日新品啦😝一來到已經大排長龍(堂食同外賣一樣!),我心諗:而家先岩岩晚飯時間,大家唔係一般食左正餐先再食甜品架咩😧排排下店員話蛋糕同麵包已經賣曬🥺但死心不息嘅我都係繼續排,終於我入倒去啦🥳🥳🥳菠蘿菠蘿蜜$68🍍係咪望到都覺得好透心涼呢🥶用新鮮菠蘿同果蓉整嘅雪葩係唔同啲😏個texture同岀邊個啲雪葩係唔同啲,好滑,似雪糕多啲🍦而裝住雪葩嘅菠蘿小船,因為grill過而變得好香甜🤤🤤🤤魚蛋$68🍡估唔到入面係咩?🤔等我開估啦!其實佢係包住紅豆雪糕嘅糯米糍👻佢嘅特別之處係:外層因為用火槍燒過而變得焦脆,糯米糍個層小小厚,但好煙韌😬同入面自家製嘅紅豆雪糕超級無敵夾😌小金小貼士💁🏻‍♀️放一陣等佢微溶個陣食更正🤩🤩🤩

菠蘿菠蘿蜜$68🍍

魚蛋$68🍡