2016-11-10 4142 瀏覽
慶祝生日上山頂是常識吧!😬😬😬其實第一次同男友上來,去了柯士甸山公園影靚相,又睇咗日落,加埋望住夜景食嘅呢一餐,男友話,估唔到呢d機會都屬於佢!😘😘 我地就係望住呢個景食飯了!一早上網訂了枱!好方便丫。如果慶祝生日,仲可以寫埋happy birthday 的說話,只要你叫甜品就會寫落隻碟到,可惜我地太飽,冇叫到甜品😢我地叫了2個菜,2杯飲品。首先係一桶蝦(實際名字已經忘記了😅),有得揀微辣同唔辣,我地揀咗微辣。d蝦本身喺個桶到架,職員送到上枱先倒出嚟!保證熱辣辣~~ 加d檸檬汁就食得啦!佢d蝦已經𠝹開咗個殻,所以好入味!好正😍😍😍 初時食到好混亂好冇儀態!後尾同男友一齊搵到個方法😁你地都試下研究丫,好玩架!餐廳好貼心,每枱都有抹手紙同茄汁提供。另一個菜係baby ribs。我倆的至愛。食親美國菜都必點的菜式。入口溶化的baby ribs,真係好好味食埋薯條,其實都已經好飽了!
慶祝生日上山頂是常識吧!😬😬😬
我地就係望住呢個景食飯了!
我地叫了2個菜,2杯飲品。
餐廳好貼心,每枱都有抹手紙同茄汁提供。

食埋薯條,其實都已經好飽了!
生日
  • Dixie Style Baby Back Ribs