2015-11-12
久不久就會光顧混亂拉麵,皆因重口味男朋友都幾中意食!今次我地照舊叫左碗全部入($95) ,同埋新出既洋蔥醬油豚肉($85)全部入揀左粗麵(最後俾錯左幼麵),雙倍野菜,雙倍背脂先生,每次都想叫三倍野菜餵相機,但係怕食唔哂最終都係放棄背脂先生即是入口即溶既肥膏,好好味呢度既湯底統一係用重味濃郁既豬骨湯底,日式叉燒每次水準不一,有時會太瘦同唔入味,但當佢係半肥瘦又入味既時候係好好味架洋蔥醬油豚肉拉麵店員話係set "do",所以無得加野菜同背脂,湯指定係醬油湯,麵指定係幼麵,豬肉超級多,差啲食唔哂醬油湯甜甜地,配合洋蔥碎同揾一同吃下,又幾好味呀值得一讚呢度服務唔錯,店員都好有禮同有笑容,我地仲留意到,個廚房係超級乾淨,大廚領導有方,哈哈!令客人食得安心