2021-05-27 2542 瀏覽
第一次去食lunch。💥要夠$600消費才有2小時泊車環境💐🛋一入去,好光猛,見到藍天🌤白雲☁️,令人心情特別愉快。modern Chinese 裝修也算有品味, not too much not too little. 有驚喜又驚艷!💕💕餐具各方面也是高級酒店中菜廳格局茶☕️收$25 一壺,香片不錯Menu 📔酒店價錢,選擇不算多服務🧑🏻‍💼正常酒店服務點心❤䄂子蝦餃非常吸引眼球🍊🍊🍊🍊有䄂子味(加了韓國䄂子醬在餃子皮)皮好厚和幾甜吓,好似食果汁軟糖。噱頭嘢🤷🏻‍♀️牛肉球好味!有粒粒馬蹄帶子腸粉again, 顏值勝過味道。皮過厚,帶子無鮮味又薄又少。黑魚子燒賣黃色皮變成白色皮+橙色蟹子變成黑色魚子正常發揮的燒賣乳豬拼盤(乳豬件、海蜇、黑毛豬叉燒)乳豬夠脆,叉燒酥軟入味、海蜇不夠麻油香燒鵝汁乾炒牛河食唔到燒鵝汁味,牛肉嗱到好淋亦都完全冇牛肉味,河粉炒到碎晒,火候控制得唔好所以食落一口油。結論,普通過普通。結論:食環境,食整體感覺,係舒服的。食物好普通。可以偶爾再來。
第一次去食lunch。
💥要夠$600消費才有2小時泊車

環境💐

餐具各方面也是高級酒店中菜廳格局

茶☕️
收$25 一壺,香片不錯

Menu 📔
酒店價錢,選擇不算多

服務🧑🏻‍💼
正常酒店服務

點心❤

䄂子蝦餃
非常吸引眼球🍊🍊🍊🍊

牛肉球
好味!有粒粒馬蹄

帶子腸粉
again, 顏值勝過味道。皮過厚,帶子無鮮味又薄又少。

黑魚子燒賣
黃色皮變成白色皮+橙色蟹子變成黑色魚子
正常發揮的燒賣

乳豬拼盤(乳豬件、海蜇、黑毛豬叉燒)
乳豬夠脆,叉燒酥軟入味、海蜇不夠麻油香

燒鵝汁乾炒牛河