2021-01-07 198 瀏覽
<Ocio>作為一個成日出現響將軍澳嘅市民, 知道將軍澳開咗新餐廳就當然要試吓啦, 餐廳其實小編一早已經聽過, 只係一直都冇去佢分店試過😛******************************- 醬燒豬肋骨早餐 🐷 $89- 芝士牛肉漢堡 🍔 $98******************************位於將軍澳區東港城既Ocio 係一間裝潢設計舒服嘅西餐廳, 主打西式食品, 有漢堡, 意大利飯, 意粉等等另外地點都十分方便, 由坑口地鐵站行上去東港城2樓路程幾分鐘就到🙆🏻‍♂️- 醬燒豬肋骨早餐 🐷 一上枱見到豬肋骨表面有少少乾, 個心都怯一怯, 驚會唔會唔好食呢, 好彩一入口豬肋骨煮得都淋, 另外窩夫係朱古力味,烤得好鬆化🥰 食極唔停口- 芝士牛肉漢堡 🍔 漢堡做得好正😙祝了而且漢堡扒好有牛味🐮 配合埋洋蔥茄汁同埋芝士簡直係冇得輸, 另外今餐嘅薯條都好鬆脆又有薯味******************************整體黎講 Ocio 作為一間主打西餐既餐廳, 做得好稱職, 餐廳嘅員工都好有禮貌, 用餐體驗感覺令人好舒服, 令小編好想去食多幾

<Ocio>

- 醬燒豬肋骨早餐 🐷 $89
- 芝士牛肉漢堡 🍔 $98

整體黎講 Ocio 作為一間主打西餐既餐廳, 做得好稱職, 餐廳嘅員工都好有禮貌, 用餐體驗感覺令人好舒服, 令小編好想去食多幾次🙈

好食分數: 7.9分

🍽 Ocio (將軍澳)
🗺 將軍澳坑口重華路8號東港城2樓238號舖
🕰 11:30 - 22:30