2021-05-28 1280 瀏覽
假日同朋友約左黎到龍尾泳灘遊水曬太陽☀️天氣好好環境好優美,令人心情好舒暢咩煩惱都冇晒🙆‍♀️挽左半日大家都開始肚餓,就上OpenRice睇下附近有咩食!然後搵左間食日本料理,喺泳灘行10分鐘左右就到啦!位置都好方便!環境空間舒適氣氛好好🥰令人感覺好Relax!蟹味增甲羅燒⭐️蟹膏上面再入蟹肉味道好鮮甜非常濃郁,而且加入鵪鶉蛋口感更加細緻😋必叫推介👍雞泡魚乾⭐️燒到好香口味道鹹鹹甜甜好過癮,好適合做下酒菜!蟹籽沙律⭐️蟹籽同蟹肉份量都幾多好抵食,清爽又開胃!譏燒鮑魚⭐️有淡淡既海水味,肉質新鮮大隻,口感爽口味道不錯!安格斯牛柳粒⭐️牛味濃郁肉質鮮嫩令人食不停口😋明太子雞翼⭐️第一次食味道好特別,雞翼外皮燒得金黃酥脆,而裏面有明太子口感較為豐富好食!鹽燒海鮮蝦⭐️海蝦肉質新鮮食落啖啖肉好滿足!川味燒茄子⭐️蒜蓉加茄子真係絕配🙆‍♀️味道不錯好惹味!海膽炒飯⭐️海膽鮮甜可口,炒飯粒粒分明一上枱已經香氣滿瀉非常吸引而且口感豐富好好味推介😋
假日同朋友約左黎到龍尾泳灘遊水曬太陽☀️

環境空間舒適氣氛好好🥰令人感覺好Relax!

蟹味增甲羅燒

蟹味增甲羅燒⭐️
雞泡魚乾

雞泡魚乾⭐️
燒到好香口味道鹹鹹甜甜好過癮,好適合做下酒菜!
蟹籽沙律

蟹籽沙律⭐️
蟹籽同蟹肉份量都幾多好抵食,清爽又開胃!
譏燒鮑魚

譏燒鮑魚⭐️
有淡淡既海水味,肉質新鮮大隻,口感爽口味道不錯!
安格斯牛柳粒,明太子雞翼,鹽燒海鮮蝦

安格斯牛柳粒⭐️牛味濃郁肉質鮮嫩令人食不停口😋
鹽燒海鮮蝦⭐️海蝦肉質新鮮食落啖啖肉好滿足!
川味燒茄子

川味燒茄子⭐️
蒜蓉加茄子真係絕配🙆‍♀️味道不錯好惹味!
海膽炒飯

海膽炒飯⭐️