2023-05-19 32 瀏覽
同未婚夫5年周年紀念日😝佢特登係網上搵左間鐵板燒同我慶祝十分驚喜🥰京都鐵板居酒屋位於尖沙咀赫德道4號The Hart 3樓,有齊omakase,鐵板燒,串燒應有盡有🙆‍♀️重點係店員服務體貼有禮👍令我留下深刻印象💯我哋選擇咗竹套餐,二人前$2280未計加一服務費🙆‍♀️前菜有茶碗蒸,新鮮沙律🤩茶碗蒸蛋味香濃質地嫩!鮮活澳洲龍蝦配海膽龍蝦膏汁🌟龍蝦鮮甜肉質彈牙,加上濃郁海膽龍蝦膏汁真係絕配👍鹹香味十足調味剛好不會蓋過龍蝦既鮮味!甘鯛魚の立鱗焼🌟魚皮燒得香口酥脆,鯛魚肉質嫩滑加上特別調製海鮮醬另有一番風味!南非活鮑魚配日式XO脆脆醬🌟鮑魚口感爽脆,建議第一口食原味有淡淡海水味好鮮艷,加上XO脆脆醬食好惹味口感更加豐富!日本A5宮崎和牛薄燒🌟師傅建議五成熟👍和牛肉質份外幼嫩,入口油香特別強烈但不膩,高級食材簡單調味已經好好味🤤京都特式炒飯🌟味道十分香口加上濃郁半熟蛋液令人一口接一口😋味噌湯🌟漬物🌟季節野菜曲奇雪糕🌟雲呢拿雪糕🌟

我哋選擇咗竹套餐,二人前$2280未計加一服務費🙆‍♀️

前菜有茶碗蒸,新鮮沙律🤩茶碗蒸蛋味香濃質地嫩!
鮮活澳洲龍蝦配海膽龍蝦膏汁

鮮活澳洲龍蝦配海膽龍蝦膏汁🌟