餐廳: 八歌仙 (家樂坊)
優惠: 食飯可賺里兼用里?立即訂枱吧!
用「里數加現金」付款,最高可賺$4=3里。受有關條款約束。
條款及細則:
  • 會員每次賺取「亞洲萬里通」里數之消費上限為HKD10,000。
  • 會員凡於國泰夥伴餐廳用膳,每消費HKD4即可賺1里數。
  • 渣打國泰Mastercard®持卡人憑卡於夥伴餐廳簽賬消費,除可享基本餐飲類別之合資格簽賬HKD4=1里數獎賞及餐膳里賞HKD4=1里數獎賞外,於星期五、六及日的餐飲簽賬更可賺取額外HKD4=1里數獎賞("聯營信用卡餐飲簽賬里賞"),合共獲享HKD4=3里數。
  • 通過交易賺取里數時,不可使用與夥伴餐廳有關的其他推廣或折扣優惠。請於惠顧前先向有關餐廳查詢。
  • 賺取的里數(包括餐膳里賞及渣打國泰Mastercard餐飲簽賬里賞)將於認可餐膳消費交易後7個工作天內存入會員的賬戶。
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
八歌仙bookmark咗一段時間,一直未有機會試到。今日襯放假即刻拉埋朋友嚟擦餐勁🥳 喺門口等咗陣終於入得,座無虛席睇嚟都幾高人氣。冇諗過呢度竟然有活魚刺身,魚頭仲識擺動,入口肉汁豐盈且無渣,一試愛上😍 一邊壽喜燒湯,一邊黑蒜豚骨湯。濃度適中,即使空口飲亦唔會話好油膩。BLACKMORE M9+澳洲和牛小排係我最愛,燒嘅時候香氣衝天,肉同油香絕妙平衡👏🏻串燒嚟講孜然羊肉串係必食!雖然餐廳主打日式居酒屋風味串燒,但孜然香氣實在難以抵擋,肉質幼嫩微辣惹味🤤 海鮮扇貝食到停唔到口,肉質鮮美唔回縮。今餐真係超滿足🥰 店員服務細心,環境優美又坐得舒服。食物款式多樣化,放題嚟講絕對屬水準之上!