2019-09-27 42 瀏覽
放工去了尖沙咀行街, 順便去Apple睇新iphone📱, 搞搞震冇幫襯之後 ,又到了晚飯時間。旁邊的商業大廈, 派傳單的姐姐非常落力😚😚 好啦見你咁落力,就幫襯下, 試下係咪真係咁好食。偶然食下中菜亦都係唔錯嘅選擇😊 呢度有好多唔同嘅海鮮 可以選擇。餐廳提供咗好多唔同嘅套餐, 最啱我呢啲選擇困難症嘅人士😁😁😁有個2人辣蟹餐勁正, 不過我今日有少少喉嚨痛,就揀啲溫和啲嘅食物。 侍應推介呢個二人餐畀我哋二人套餐明火例湯兩碗叉燒拼白切雞🐖🐥蒜蓉蒸海蝦🦐帶子炒西蘭花🔥白飯兩碗🍚🍚清茶兩杯🍵☕我最鍾意就係呢個蒜蓉蒸海蝦, 蝦肉新鮮爽口有蝦味。 蝦肉開半方便食用, 女士們就唔使驚隻手污糟啦😚😚😚帶子炒西蘭花, 帶子厚肉彈牙嫩滑, 份量十足, 最少都有十粒😍😍😍 非常足料😀西蘭花爽口 冇苦澀味👍叉燒拼白切雞, 普普通通正正常常咁啦。始終餐廳唔係主打造燒味, 有這樣的質素已經很好了。

二人套餐
明火例湯兩碗
叉燒拼白切雞🐖🐥
蒜蓉蒸海蝦🦐
帶子炒西蘭花🔥
白飯兩碗🍚🍚
清茶兩杯🍵☕

西蘭花爽口 冇苦澀味👍

叉燒拼白切雞, 普普通通正正常常咁啦。
始終餐廳唔係主打造燒味, 有這樣的質素已經很好了。

2019-09-27