2021-03-23 69 瀏覽
呢間餐廳簡直係我嘅最愛,價錢超平,而且種類好豐富,重點係超級好食👅😍餐廳地點好易搵到,喺將軍澳地鐵站一想就到,而且呢度嘅職員態度超級好,勁熱情,重點係嘢食勁高質,仲要冇+1,超抵食🤩我同朋友兩個食到勁飽,埋單都只係好平嘅價錢我哋叫咗一個特盛紅燒四寶面裏面材料超級豐富,有滷水豬手、健心牛肉、花枝丸、滷水蛋,廚師一啲都唔吝嗇,落足料,特別鍾意嘅係依度嘅滷水豬手,肉質超級彈牙,仲要整到好入味,絕對係抵食之選👍🏻💕秘製酸菜魚米線🍜第一次食依度嘅酸菜魚米線,有驚喜,超級正宗,而且麵條好彈牙,湯底酸酸甜甜,超級開胃😛另外叫咗一個小食,手工煎鹹餅完完全全係台灣食到嘅風味,一啲都唔油膩,味道超級正宗,勁有層次😋仲叫咗一杯凍同一杯熱嘅鐵觀音珍珠奶茶🥤都係高水準嘅發揮,超級滿足嘅一餐💕

我同朋友兩個食到勁飽,埋單都只係好平嘅價錢
我哋叫咗一個特盛紅燒四寶面

秘製酸菜魚米線🍜

另外叫咗一個小食,手工煎鹹餅