餐廳: 永興冰室
資訊:

2019-01-18 739 瀏覽
同朋友食完生日晚反,仲要繼續慶祝,唸住去食甜品,即刻就唸起呢到,仲大過個頭既梳乎厘,要去食要去食,朋友話甜品➕生日蛋糕就係昵個梳乎厘🎂🥧,wow正呀,我之前已經好想食👏👏👏👏👏好特別的慶祝,特大生日蛋糕梳乎厘,一拎出來,全場香檳檳😂 見到甘大個係未食已經開心到爆😂😂😂熱辣辣,入面係用蛋白做,食左都吳怕肥,口感仲好似食更棉花糖,仲要一路食入面都係熱辣辣,食到個底仲有一層好軟熟既蛋糕,食到開心到停吳到口,飽到都要食曬😂😂😂😂仲要呢度D伙記個個都好nice,仲同你揸機影相留念😂✌️👍👍又平又好食的特大蛋糕🎂梳乎厘🥧👍👍👍
又平又好食的特大蛋糕🎂梳乎厘🥧👍👍👍
梳乎厘