2020-11-13 3419 瀏覽
環境方面:大致整潔、桌面好寬闊,可以放到每人三碟食物。在疫情期間,餐廳用咗透明膠板隔開座位,不過本人認為仍然比較擠迫,攞野食既空間都略為擠迫。食物好多種類,但可能空間有限,以長枱展現食物的方式營造西式自助餐風格🍽,同朋友、家人一齊夾食物覺得好溫馨。😍😊食物方面:沙津吧有豐富嘅水果例如菠蘿🍍、西瓜、蜜桃、蕃茄仔🍅、各種沙津菜,仲有羽衣甘藍!拌醬都有成5種,最後我地夾咗好多水果🍉,🥗沙津都可以食到半飽😋熟食嘅部分,中西意式的菜式都有,我試左個胡椒咸菜湯、炒麵、紅豆沙、津白粉絲煮豆卜、蕃茄焗大菇,仲有獨有小食👉🏻香蕉拔絲🍌,呢個帶有香蕉嘅香甜、炸過嘅咸香互相配合,好味、值得試下👅。總結而言,素食餐廳嚟講EVERYDAY的菜式算幾新奇又多種類,有興趣嘗試創意素食既你快d嚟試下!👍🏻👍🏻

環境方面:

食物方面: