2019-06-26 509 瀏覽
之前都係ig望到佢D優惠覺得幾正,但都無去食,咁岩朋友生日約食飯就諗起呢間放題加磯燒海鮮就揀呢間試下!餐廳好近佐敦地鐵站,好易搵一來到就坐滿人,好彩book左位坐低老闆就過來問我地要唔要加$10加埋磯燒,$10唔使諗就加左!重點係海鮮都無任燒任食 一坐底就掃QR Code 落野食,落完野食第一時間攞燒酒同壽星飲番杯,本來都預左放題燒酒係難入口d, 但呢度意外地好易入口,幾好飲! 職員見我地攞左幾轉仲換枝大概俾我地🤣不得不讚:醬油蝦!order 左好多轉,因為真係好鮮甜另外必點章魚🐙,新鮮係水缸度即捉即切,上左碟仲不停郁,食落口係咁吸住舌頭😣 朋友食得好開心,本人就🙈 磯燒海鮮好多選擇,而且係任食! 配埋店內專門調配好嘅蒜溶🤤 我同朋有都係重口味之人,落左勁多蒜,好正🤣🤣甜品一定要食雪條,太好味唔記得影相🙈 佢D雪條同平時食開唔同,仲好多口味同好特別,唔太好甜品嘅我食左兩條最後店內切埋蛋糕,晚餐好完滿
餐廳好近佐敦地鐵站,好易搵

一來到就坐滿人,好彩book左位

不得不讚:醬油蝦!order 左好多轉,因為真係好鮮甜

最後店內切埋蛋糕,晚餐好完滿

燒酒
大燒酒