2010-06-08
第一次的放題~第一次的食評果日全日都落雨,book左6:00-8:30pm,入到去慢慢都坐滿8成,安排左房仔拍牆既corner位,雖然都係迫d但都算有d私人空間感。汽水任飲,不過都係飲茶好,首先試下d刺身先(但我其實唔係咁好食生野),不過三文魚好肥美新鮮甜蝦都好大隻我最愛既鰻魚,大件厚身,如果可以燒乾身少少仲好~不過已經好goodgood,好少放題有得任食,我食左幾串~哈哈~牛柳粒又夠淋,我仲叫多一次添~帆立貝d汁幾好味,但比較濕同細粒,雞軟骨串咸左D硬左D,燒羊鞍蘇蘇地有陣香草味,有肉汁,肉質OK不錯~清酒煮蜆,好細隻,味道比較淡~焗廣島蠔,面頭有好多醬有粒蚧柳洋蔥好濕唔係咁OK,但吉烈蠔就好好多,蝦蝦天婦羅粉薄熱辣辣(好似炸左既甜蝦)芝麻雞翼好夠味好香脆,全部炸物熱辣辣炸起(不過感覺都幾油..)沙律d醬汁太少,生果有西瓜同橙,都好甜好好味,食完咁多濃味野忽然覺得生果原來咁好味,最後有一粒雪米磁做ending~飽可惜好多都眼闊肚窄食唔落~壽司,卷物,海鮮粥,雪花牛肉鍋,烏冬....全部都好想試,或者要等下次有人生日先再考慮,唔知會唔會又貴左呢~哩度服務都幾好,快手有禮貌,只係中後段有
哩度服務都幾好,快手有禮貌,只係中後段有少少漏單