嗰晚喺尖沙咀食完晚飯特登行去呢間開左無耐嘅Gelato-go,之前經過見佢個賣相唔錯都已經想試😋上網睇啲評價都幾好,所以今次打算食埋佢地嘅Gelato🍦嚟個Happy ending😙😙入到去員工嘅服務好好👍🏻👍🏻即刻問我地想試咩味,我分別試左最推薦嘅開心果味同紅肉火龍果味☺️但由於紅肉火龍果味味道偏甜同artificial,所以最後揀左最受歡迎嘅開心果味🤤開心果味道香濃,但整體味道偏甜。而雪糕質感亦有別於正宗意大利🇮🇹雪糕較為煙韌嘅感覺,整體質感較稀💧口感唔太豐富,呢part有啲失望。對比網上嘅評價嚟講,好似有少少overrate左😣😣Overall嚟講味道同雪糕質感都無想像中咁出色,但勝在價錢相宜💲味道選擇多同服務好😝中意甜食嘅人都可以嚟試下🍬記得留意open rice,佢地會不定時有優惠推出㗎😉

Pistachio Gelato

2020-01-10