2016-01-09 569 瀏覽
以前都黎過蜜密,今次再黎環境好似無點變到,依然係幾張檯仔配上灰色既磚牆。原來老闆將隔離鋪位都租埋,可以應付更多既人流~等大家可以舒服啲 吾洗浪費時間等位點左朱古力心太軟同Honey Secret。心太軟個皮較薄 有更多朱古力漿會湧出黎🌋加上熱度剛剛好另外配上豆腐雪糕夠軟滑吾太甜 平衝返成個味道。其中特別之處 伴碟既係酸酸甜甜既莓醬,當切開啲漿流過去時一齊食 個味道會變得清新左,明明最易滯肚既心太軟反而令大家開胃左honey賣相特別 好似用糖漿勾勒出一個月球友人見到不斷發出讚嘆聲~咁又難怪既 因為整得好仔細 藝術感出曬黎,人手製造真係等耐啲都值得!打開入面有餅酥,再拎開會見到杯底啲花生朱古力醬比你點配可能個名就係甘黎,因為會不斷發現一層層既秘密驚喜,好有浪漫感覺。外層個波波吾好以為得個樣,食落吾錯 好似啲蕉糖脆脆甘。過程中見到隔離檯點左火焰雪山,店員會熄一陣燈之後倒小小酒精落去,個甜品就充滿左火焰 好靚~店員仲會叫你可以準備定拍片,影到燦爛既一刻。搞到我地好興奮話 下次黎要點依款食
點左朱古力心太軟同Honey Secret。
心太軟個皮較薄 有更多朱古力漿會湧出黎🌋加上熱度剛剛好
另外配上豆腐雪糕夠軟滑吾太甜 平衝返成個味道。
朱古力心太軟
honey賣相特別 好似用糖漿勾勒出一個月球
友人見到不斷發出讚嘆聲~
Honey Secret
打開入面有餅酥,再拎開會見到杯底啲花生朱古力醬比你點配

外層個波波吾好以為得個樣,食落吾錯 好似啲蕉糖脆脆甘。

搞到我地好興奮話 下次黎要點依款食
Honey Secret
2016-01-04
$60 (宵夜)
朱古力心太軟