2023-12-01
咁靚嘅Cafe冇諗過正餐都好好食!我哋叫咗兩個lunch set個餐會包一杯飲品,沙律或者餐湯超抵食,份量啱啱好我哋叫咗凍美式咖啡,凍綠茶,佢冇落堂,所以感覺都幾健康,都大杯的餐湯方面係蘑菇忌廉湯,濃郁蘑菇忌廉香味,佢將啲蘑菇打碎左,所以超香,另外我哋自己加咗少少黑椒,好飲🙌🏻微辣番茄虎蝦意大利麵 $128呢個意粉有少少辣味,真正嘅微辣,有三隻虎蝦好大粒,而且蝦肉好爽好新鮮!味道方面,酸酸甜甜,雖然蕃茄意粉,但係唔會好酸,汁方面唔算好多,但係都足夠👍🏻泰式咖喱牛腩飯$118係泰式黃咖喱,所以佢唔辣,有少少甜甜地,超鍾意佢個薯仔,切得好細粒,但係有薯仔嘅甜味,牛肉都係細細粒容易入口,而且都好多汁,好好送飯😍甜品我哋叫咗Tiramisu $58賣相超靚,而且係好食嘅,佢嘅cream 都廷身,唔會好流質👍🏻
我哋叫咗兩個lunch set
個餐會包一杯飲品,沙律或者餐湯
超抵食,份量啱啱好
微辣番茄虎蝦意大利麵 $128